Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Αίσχος!

«Σάλο έχει προκαλέσει η μετατροπή του θρυλικού θωρηκτού «Αβέρωφ» σε... νυχτερινό κέντρο, για να κάνουν την δεξίωση του γάμου τους ο εφοπλιστής Λέο Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά παρουσία εφοπλιστών, τηλεοπτικών αστέρων και μοντέλων με σέξι εμφανίσεις.»

Ξέρουμε την ιστορία του Αβέρωφ? Ίσως όχι όλοι, όμως γνωρίζουμε πως σε αυτό το πλοίο-μουσείο κάποτε χύθηκε πάρα πολύ αίμα για ελευθερία. Τουλάχιστον αυτό θα πρέπει να είναι δεδομένο. Πραγματικά έλεος πια. Εντάξει, ερωτευμένο ζευγάρι είναι, νεοπαντρεμένοι, αλλά όχι να ξευτιλίζουμε έτσι και τα μνημεία μας. Δεν ζητάω την συγνώμη τους. Ζητάω να καταλάβουν το λάθος τους. Ενήλικοι άνθρωποι είναι, θα έπρεπε να σκέφτονται λογικά. Και αν δεν φταίνε αυτοί, οι καλεσμένοι το παρατραβήξανε. Μα είναι δυνατόν να εμφανίζεσαι σε ένα αξιοθαύμαστο μνημείο με λαμπρή ιστορία, με ένα φουστάνι που φτάνει μέχρι το κεφάλι σου? Είναι σαν να πηγαίνεις στην εκκλησία γυμνός. Έλεος πια, μέχρι και η μαλακία έχει τα όριά της!!! Τς.. Ποιος θα φανταζότανε πως πάνω στο πάτωμα που έχει ποτιστεί με αίμα, θα γίνονταν τέτοια πράγματα. Κατά τη γνώμη μου τέτοιου είδους εκδηλώσεις και γιορτές σε μνημεία θα πρέπει να είναι παράνομα. Μου αρέσει να πηγαίνω σε μουσεία και να μαθαίνω λεπτομέρειες για την ιστορία της Ελλάδος. Όχι να πηγαίνω σε μουσεία που μετατράπηκαν σε πορνεία και να σιχαίνομαι να είμαι εκεί.

(Η πρώτη παράγραφος είναι από την πηγή http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=90&news_id=42012 )

Κουνουπi

2 σχόλια:

  1. Εποχές απαξίωσης των πάντων δυστυχώς!Υπάρχει κανείς να γνοιαστεί γι αυτή τη χώρα;ή πάμε ολοταχώς για φούντο με αυτούς τους καραγκιόζηδες που μπλέξαμε ένθεν και κακείθεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παρακαλω πολυ μη βριζετε τον Καραγκιοζη. Εκεινος εχει φιλοτιμο και αξιοπρεπεια.
    (Βρηκα τωρα εγω τωρα λεπτομερεια να κολλησω χα χα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή